Post by ciaherzkarsingter on Mar 8, 2022 20:34:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Move It - Interactive Home Fitness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Move It - Interactive Home Fitness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generátorpontokat csal ▞▞▞
▞▞▞ Move It - Interactive Home Fitness 2022 version ▞▞▞
Szemét lennék, hogy nem működik
nem frissítem, nem tudom párosítani a band 4-emet az alkalmazással. csak a mi band 3 elérhető.
Kipróbáltam az unokatestvéreimnél, és végül magam is vettem egyet. Nagyon kényelmes és könnyű vele játszani. Ne becsüld alá a Muscle Pump 3-at, az edzés végén eláztam, erősen ajánlott!
A kedvenc kick boxom nem érzékeli a mozgást a frissítés után. És az 1 hónapos VIP előfizetésem hirtelen csak 2 hétre vált. Vissza akarom kapni a dolláromat
Nagyon szeretem ezt a kicsi és aranyos edzőeszközt, és igyekszem minden nap beütni. A dupla tizenegy vásárlás ára nagyon jó. TV gyakorlatok kollégákkal. Jó lenne, ha az alkalmazás több ember eszközéhez tudna csatlakozni. Remélem pár éve lefogyok, hogy szép szoknyát vegyek fel az újévre!
Move It - Interactive Home Fitness Tervis ja sport lyyt
Az APP-ban számos ingyenes tanfolyam található, de úgy érzem, valóban szüksége van az intelligens felszerelésükre, hogy élvezze a teljes interaktív élményt. Úgy tűnik, hogy a világ minden régiójából tartanak edzői edzéseket, így soha nem fogsz unatkozni egyetlen emberrel.
Move It - Interactive Home Fitness Tervis ja sport lyyt
Move It - Interactive Home Fitness Kesehatan & Kebugaran rljp
Semmi sem csatlakozik a telefonhoz. A Bluetooth nem csatlakozik, és az alkalmazás folyamatosan hibát jelez, amikor megpróbál bejelentkezni.
Jó termék, de úgy tűnik, a fejlesztők lemondtak az alkalmazásról. Gyenge tervezés, támogatás és funkciók az eszközök között. Pl.: 1. Mobilszámmal/SMS-ellenőrzéssel és VIP előfizetéssel tudtam bejelentkezni, de utána nem tud hitelesíteni SMS-ben. Tehát most fizettem az előfizetésért, amelyet nem tudok használni. 2. A pulzusszám támogatás elérhető a Mi Band 3-hoz (..már megszűnt). A Move it nem tervezi újabb Mi sávok hozzáadását. 3. Az iOS alkalmazást nem iPadhez tervezték. Nem fogja automatikusan orientálni a videókat.
Mérvadó fitnesz-szakértők ellenőrzik a tartalmat, mindenki számára tudományos fitnesztervet készítenek, és különböző embercsoportoknak, különféle felszereléseknek és színpadi fitneszcéloknak megszervezik az edzéstervet, a legszélesebb körű fitnesz forgatókönyvekhez. Az APP rögzítheti a napi változásokat, megoszthatja barátait és bátoríthatja egymást.A Move It legyőzte az otthoni és női okos edzősúlyzókat, Xiaomi, vékony karok, fogyás, kicsi fitneszgépek, 0,75 kg-ot vettem az ingyenes tanfolyam indításához, de túl könnyűnek tűnik, de örülök, hogy maradok a VIP után persze úgy érzem, ez a súly pont megfelelő. Ennek a fitneszszoftvernek TV-verziója is van, és a kurzusvideók átküldhetők a TV-n, és követhetők.
A súlyzók formája és színe is gyönyörű. A Move it alkalmazás ingyenes leckéket kínál Önnek. Könnyű elkezdeni. További ingyenes leckéket nyithat meg, ha eléri a célt. Egy hete próbáltam és nagyon tetszik. Barátaimnak ajánlom és vásároljanak egyet. Dupla, mindenki együtt dolgozik!
Csak fél órára vettem 0,5 kg-os súlyzókat, és kitört az izzadság. Remélem, hogy kitartással meg tudom őrizni a testem egészségét. Ráadásul a Double 11 vásárlás napján vettem egy dupla hónapos VIP tanfolyamot, ami remek! Nagyon kényelmes követni az órát az otthoni gyakorláshoz.
szép
A kurzusvideó szinkrontorna nézegetve, milyen csodálatos, ha valaki otthon edz veled, mert így be tudod tartani. Ha nem vagy olyan srác, aki nem tud sokat gyakorolni, akkor először töltse le ezt az alkalmazást, és kövesse a tanfolyamot. Lelkiismeret ajánlott!
Move It - Interactive Home Fitness Zdrowie i fitness dnlv
A fizetett előfizetést nem lehet lemondani
Semmilyen módon nem engedi, hogy regisztráljak. Elakad a mobilszám ellenőrzésekor. Ezt hogy javítsam???
Nem lehet csatlakozni a bluetoothhoz. A telefonom megtalálja, a bokszzsákon kéken villog a lámpa, de ha párat ütök, nem csinál semmit. Egy tizedmásodperctől két másodpercig csak azt mondja, hogy „párosítás”, de aztán egyszerűen meghiúsul. Újratelepítettem az alkalmazást, teljesen feltöltöttem az akkumulátort, és megpróbáltam csatlakozni a személyes telefonomról (Samsung Galaxy S9 ) és a munkahelyi telefonomról (Pixel XL), és mindkettő ugyanazt csinálja.
Nem is tudok bejelentkezni. Nagyon csalódott vagyok a termék megvásárlása miatt...
Nemrég vásároltam egy popup boltban, és nagyjából a felén vagyok az ingyenesen elérhető tanfolyamokon. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a VIP-csomagjukat, és elégedett vagyok a hozzáadott tartalommal. Az alkalmazástippek jók, és az egész edzésélmény nagyon megfelelő a kezdőknek, ha kihívónak akarod érezni magad, választhatod a nagyobb kihívást jelentő pályákat!
Szia, Letöltöttem az alkalmazást az új mobilomra, megpróbáltam beírni az ellenőrző kódot, de a rendszer azt mondja, hogy nem tudok bejelentkezni? Miért segíts pls
Olyan érzés, mintha Wii-n játszana. A kardio aerob edzéseket szórakoztató táncjátékká változtatja. A gyakorlatok mennyisége valójában elég jó, és viszonylag könnyű betartani minden nap. Várom az új frissítéseket a további ingyenes kurzusokhoz.
utolsó frissítés nagy sikertelen..tegnap frissítettem... és most nem tudok belépni a fiókomba.. egyetlen lehetőség új felhasználó létrehozására. javítsa ki..
Hasznos, és jó gyakorlatokat tartogat. Tetszik!
Az alkalmazások mindig meghiúsulnak.
A bejelentkezés egyáltalán nem működik folyamatosan meghiúsul, akár a wechat Facebook-on, akár a telefonon minden egyszerűen meghiúsul
A kolléga bemutatta a vásárlást. Nagyon jól használta, és szembetűnő a zsírcsökkentő hatása. Az idén megjelent új hasizom tapasz termékekkel várom a saját hatását. A tanfolyam megtekintése után nagyon kényelmes otthon gyakorolni, különösen hideg télen. Nem sok hely.
Nem tudok bejelentkezni, szörnyű alkalmazás. 6 hónapig fizettem, és most egyáltalán nem tudok bejelentkezni. Folyamatosan rendszerhibákat mutat.
A kollégáim letöltését látva én is izgatott voltam. Azonnal rendelj egy terméket kipróbálásra, remélem nem fogok túl hízni ezen a télen. Minden nap edzhetsz és fogyhatsz. Kicsi és remek érzés, mintha nézném. Végül ott van a mozgás motivációja is. Könnyen használható, igazán alkalmas formálódni vágyó barátok számára!
Az intelligens edzésterv támogatja több gyakorlattípus hozzáadását. Ne hagyd, hogy a munka tönkretegye az életedet, mindig vannak olyanok, akik elfoglaltabbak nálad az edzéssel. Azonnal kezdje el a Move it utazást, fejezze be az első edzést, tegye meg az első aerob lépést, és tegye a testmozgást az egyik alapvető életmódja. Zh
nem támogatja a táblagépeket (pixel c)
Ezen a héten túlóráztam, csak ma pihentem, túl elfoglalt ahhoz, hogy visszatérjek a sózott halhoz. A héten először vettem kézbe a súlyzókat. Túl sokáig nem gyakoroltam, és nem kapok pontot! Bizony, mától kezdődően, hogy tervet készítsünk, lépnünk kell!
Ezt az alkalmazást a bokszzsákkal használom. Szükség van némi fejlesztésre. Nem teszi lehetővé az edzésprogram mentését, miután kiválasztotta, ha elhagyja azt a részt. Ezenkívül túl sokáig tart a kiválasztott edzésprogramok betöltése.
A termék sokkal jobb, mint azt eredetileg gondoltam. Sajnos a hardverük nélkül nem lehet teljes mértékben megtapasztalni, milyen szórakoztató, meglehetősen megfizethető, ezért nagyon ajánlom, hogy szerezzen be egy saját készletet.
Nemrég kaptam ajándékba. Nagyon jó termék azoknak, akik most kezdik a fitneszt. Rengeteg videóval kommunikálhatsz, így mindig kihívások lesznek.
Nem tölt be, még bejelentkezni sem tudok
Nagyon invazív engedélyek és információk szükségesek a használatához
A kollégák több mint tíz kilót adtak le ezzel az intelligens sportsúlyzóval. Kis dereka és derékpántja volt, amiben eredetileg székletürítés volt, ezért úgy döntött, vesz kettőt a barátaival, készen arra, hogy a zene ritmusával mozogjon! Tél van, és nem akarok edzőterembe menni. Ez a súlyzó kicsi és gyönyörű, és könnyen magával viheti üzleti utakra. Letöltheti az alkalmazást, és pontszámokat adhat a mozdulatokért. Bármikor, bárhol edzhetsz. Remélem hamarosan kicsi derekam lesz!
Ben 10 - Up To Speed Arkadne igre bxwk
Nem csatlakozik a Bluetooth-hoz, kérem segítsen
különösen nagyszerű, a kék boldog megjelenésű. Amióta elkezdtem ezt az okos súlyzót, minden nap két órát tudok szaggatottan tornázni, és jó érzés izzadni. A nátha két hét után sokkal jobb. Úgy kell lennie, hogy az immunitás fokozatosan javul. Az APP mellett a mini programban vannak különféle tanfolyamok, amelyek különösen jók. Még mindig a bevezető szakaszban vagyok, és folyamatosan fejlesztem a kardiopulmonális és izomállóképességemet. Visszanézek, és meglátom, mikor csatlakozzak a t
Szörnyű. Hiába próbálom, nem fog csatlakozni a bokszbaghoz. Többször eltávolította és újratelepítette.
A bejelentkezés nem működik, és az alternatív lehetőségek indokolatlanul össze vannak bonyolítva.
Egyre elterjedtebbek az otthoni okos termékek. Ha lusta vagy, mint én, szerezd be ezt az intelligens súlyzót, és használd a mellékelt alkalmazást. Gyors párosítás és indítás, teljes izzadás az edzés végén garantált!
Most jelentkezem be facebookon, de most nem tudom használni, veszek VIP-et és nem is tudom használni. Rossz alkalmazás valaha
Jó
miért kell csatlakoznom a szerverhez, ami Kínán kívül nem csatlakozhat. Nem tudsz helyi alkalmazást készíteni?
Nagyszerű alkalmazás!