Post by ciaherzkarsingter on Mar 8, 2022 20:24:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Universal Hollywood™ App ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Universal Hollywood™ App IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody więcej punktów ▞▞▞
▞▞▞ Universal Hollywood™ App 2022 version ▞▞▞
Universal Hollywood™ App Perjalanan &
kocham tę aplikację. Mogę sprawdzić czasy przejazdów i są one dokładne, a także mogę sprawdzić, ile kosztują określone bilety na określone wydarzenia.
Źle przemyślany interfejs użytkownika. Mylące prasy mogą zabrać cię w pętlę i nadal nie dotrzeć tam, gdzie chcesz, a część gier HHN mówi mi, że nie jestem w parku, kiedy jestem (tak, moja lokalizacja jest włączona).
kiedy byłem w Disneyu i chcieliśmy, żebyś na coś poszedł, ale nie wiedzieliśmy, jak długo trzeba było czekać ani gdzie to było. wszystko, co musiałeś zrobić, to uruchomić aplikację. było to również bardzo dobre w przypadku rezerwacji w restauracjach, do których dotarcie zajmuje DŁUGOTRWAŁA CZAS
Użyłem HHN i było to naprawdę pomocne
pomaga mi przejść do bieżących wydarzeń
Universal Hollywood™ App Perjalanan &
Uwielbiam studia uniwersalne
Bardzo przydatna aplikacja
POSZEDŁEM DO UNIWERSALNYCH STUDIA I BYŁO BARDZO ZABAWNE
Dokładne i terminowe. Bardzo pomogło naszej podróży.
Świetny!
Nie chce się otworzyć. Po prostu się rozbijam w kółko
Głupie marnowanie pieniędzy i żałowanie, że nigdy tam nie poszliśmy. Nawet aplikacja jest do bani.
Żadnej pomocy.
lubię aplikację
Hidden Temple - VR Adventure Sarguzasht xqg
Czas oczekiwania jest wyłączony PONAD GODZINĘ! Nie zabrałem tego do relacji gościnnych dla mojej żony, po prostu chciała wyjechać bez żadnych problemów. Właśnie zmarnowałem dwadzieścia pięć dolarów na parkowanie, ponieważ planowałem tylko kilka godzin w parku.
Nie mogę uruchomić aplikacji. Nie tonie i mówi mi, aby uzyskać lepsze połączenie z Internetem, mimo że wszystkie inne moje aplikacje mogą łączyć się z Internetem.
Nic się nie stało!
Nie wiem, jak grać w tę grę🙁🙁. Chcę jeździć na przejażdżki i wszystkie są zamknięte. Ta gra wygląda na świetną zabawę. 🌎.
Powiadomienia push o reklamach nigdy nie są w porządku
Nieprzydatny
śmierdzi dosyć pracy. nie zsynchronizuje się.
Jeśli Twoja aplikacja ma być skuteczna, ZWŁASZCZA, gdy będzie odgrywać dużą rolę, gdy park w pełni otworzy się po Covid19, musisz lepiej dostosować się do użytkowników Androida. Mamy karty microSD, których możemy użyć, aby pomóc nam zarządzać zapotrzebowaniem na miejsce, które zajmują aplikacje, ale Twoja aplikacja NIE pozwala na przeniesienie jej na kartę SD. Twoja aplikacja jest DUŻO za dużo kosmicznego wieprza, aby nie można było jej przenieść. Jako posiadacz rocznego karnetu polegam na tej aplikacji i byłbym wdzięczny za uznanie i rozwiązanie tego problemu.
Dobrze
Nic
Nieco przydatne, gdy jesteś w parku, ale zainstaluj go tuż przed dotarciem na miejsce i odinstaluj natychmiast po wyjściu, ponieważ zalewa Cię „pomocnymi powiadomieniami” – czyli bardzo irytującymi reklamami – i nigdy się nie zatrzymuje.
Aplikacja jest łatwa w użyciu, a czasy oczekiwania są dość dokładne. Jestem trochę zdenerwowany, że parking jest wyższy niż często zadawane pytania w aplikacji, ale to tylko kilka dolarów.
Pozwól wszystkim innym pobrać go ze sklepu Play, to dobre przejażdżki po parku rozrywki
Zainstalowałem dwa razy i nie synchronizuje się z serwerami na moim Note4. Zainstalowałem na moim iPodzie i działa dobrze. Nie przyda mi się jutro w parku na moim iPodzie, ponieważ potrzebuję Wi-Fi do iPoda. Poważnie zrujnowany.
Zatrzasnąć
Aplikacja bez pobierania
Lubię uniwersalne transformatory Studio Hollywood Megatron Optimus Prime Bumblebee
niesamowite niesamowite
Po prostu uwielbiam, jak dokładne informacje. jest
Jest to dość przydatne, ponieważ informuje o czasach oczekiwania i można kupić bilety, ale w porównaniu do aplikacji Disneyland i Six Flags, jest poza swoją ligą. Jako posiadacz AP powinienem móc połączyć swój karnet z aplikacją i odwiedzać park za pomocą telefonu. Podobnie jak inne aplikacje parków rozrywki.
czasami działa
Funkcja mapy jest przydatna, ale czasy oczekiwania są często niedokładne