Post by ciaherzkarsingter on Mar 8, 2022 20:18:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina resursus ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Izstrādātājam ceru, ka varat pievienot papildu posmus. Godīgi sakot, es izdzīvoju visu posmu un pēc tam man kļuva garlaicīgi. Lūdzu jaunus posmus
Pat neuztraucieties to lejupielādēt, ja vien jums nav reklāmu, to ir ļoti grūti atskaņot, jūs pat nevarat izlaist, ja tas neatgriežas Play veikalā.
Ar spēli viss ir kārtībā, taču tas, ka viņi ievieto uznirstošās reklāmas kopā ar izvēles reklāmām, ir arī mikro darījumi. Ļoti skopi izstrādātāji
pārsteidzoši tā ir laba spēle ieteikt
Reklāmas tevi nogalinās. Ja skatīsities reklāmu, jūs spēlēsit nekustīgi. Padarot to neiespējamu, ja vien neesat bezsaistē. Bet tad jūs nesaņemat reklāmu bonusu, kas padara to mazliet grūtāku, jo nav iespēju to padarīt vieglāku.
Ļoti grūta vadība Ceru, ka varēsiet optimizēt spēli tā, lai tā būtu vienmērīga un viegli mērķējama. Pagaidām tikai 3 zvaigznes
Pārāk daudz reklāmu, katru reizi, kad es eju uz pēdējo posmu, uznirst reklāma, un, kad es atgriežos spēlē, esmu nogalināts
Sākumā tas ir jautri, bet, kad sasniedzat Sudraba līgu, tā ir tikai dzīvā elle, roboti var jums viegli trāpīt, tiem ir lieli veselības punkti, robotiem ir ideāls mērķis, un it kā nav iespējams iegūt labus ieročus un bruņas, lai jūsu spēli varētu labot. Labāk
Šī spēle ir šausmīga divu iemeslu dēļ, ka vienā brīdī vienkārši kļūst par laimestu, to nevar apiet, vai arī maksāt, lai uzvarētu, šī spēle ir ļoti jauka, līdz tā kļūst par uzvaru, un nemaz nerunājot pievienojiet ik pēc 3 sekundēm. Šī spēle ir gandrīz tikai naudas paņemšana, un es nevēlos, lai kāds iedod naudu, izmantojot reklāmas, vienkārši nekad nespēlē šo spēli
Varēja būt labāka spēle. Reklāmas ir tas, kas jums nepieciešams, lai burtiski uzvarētu līmeņus, tad es domāju, ka tā tiešām nav bezsaistes spēle?
Čau!! šī spēle ir slikta, tā ir pārāk sarežģīta, un, ieslēdzot WiFi, tā kļūs aizkavēta
Magica.io - Battle Royale Action ucd
Šī lietotne ir forša, taču tā nedaudz aizkavējas, jo tajā ir tik daudz reklāmu un dažreiz tā mani izsit no spēles, lūdzu, izlabojiet kļūdu
Puzzle Adventure: Mysteriespil Hjernegymnastik uncq
pārāk daudz reklāmu. Es priecājos atbalstīt labas spēles ar savu naudu, taču tas šķiet piespiedu kārtā, un es nevēlos atalgot par šāda veida dizainu.
Es domāju, ka tā ir lieliska spēle, bet domāju, ka tai varētu būt vairāk burvju veidu
Man ļoti gribas, lai šī spēle patiktu. Tomēr līdz šim ir visvairāk reklāmu no visām spēlēm, kuras esmu spēlējis. Jums būs jāskatās 2 minūtes reklāmu par katrām 5 spēles minūtēm. Nav arī maksas iespējas noņemt papildinājumus.
Sākumā bija jautri. Tā viltotā vairāku spēlētāju spēle. 40 minūšu laikā tas nav iespējams. Botiem ir 5x jūsu ZS, tie nodara 2x jūsu maksimālo ZS bojājumus, un dažreiz tie patērē apmēram 7 šāvienus, lai nogalinātu. Skaitļu inflācija nav = grūtības. Pēc kāda laika atpaliek.
spēle ir jautra, bet grafika ir pārāk slikta
Jautra un ātra spēle, kurā iekļūt. Man patīk spēju un spēju uzlabojumi. Kaut gan būtu vairāk jaudas kombinācijas.
Es ienīstu to, ka ir tik daudz reklāmu, piemēram, es zinu, ka jums ir jāreklamē šīs lietotnes par naudu, bet, piemēram,... kāpēc tik daudz, piemēram, pāris ir labi, bet piemēram: kad jūs mēģināt iegūt jaunus varoņus, atdzīvināt, iegūt dimanti, monētas, citas brūnās maizes izskata lietas. It kā tu redzi par ko es runāju!?!?
es skatos daudz reklāmu, nevis spēlēju jūsu spēli... lūdzu, izlabojiet tht
Šī spēle ir laba, bet reklāmas to sabojāja, es gandrīz uzvarēju posmu, bet parādījās reklāma, un tā mani nogalināja, lai gan es nekam nepieskāros, bezjēdzīga spēle. Nelejupielādēt.
Magica.io - Battle Royale Акционе ltuj
Magica.io - Battle Royale Action bnh
Visas robotprogrammatūras, neviens īsts spēlētājs, kā tas saka, atšķiras no attēliem, jautra spēle, ja jūs varētu turēt nospiestu burvestības pogu un atbrīvot to. Kad vēlaties, nevis pieskārienu, tas būtu labāk.
Jauki
Jauka spēle😝 👌 Bet es vēlos, lai būtu jauni varoņi vai arī jūs varat izveidot varoni, lai tas būtu patiešām jautri, bet es neliktu 4 zvaigznes tikai varoņa dēļ 😉 tāpēc, ja jūs varat likt mums izveidot savu varoni, man patiktu šī spēle 💘 ❤ 😊 Manam viedoklim labākā spēle ❤ 😊 un ir labi, ja citiem nepatīk. Bet, manuprāt, tā ir labākā spēle, kas man ir citas labākās spēles. Un es domāju, ka spēle jebkad ir labākā. Tātad, ja jūs nevēlaties veidot savu raksturu, tas ir labi........🥴😝🥴
AXES.io APK lejupielādēt android - jaunākā versija
Tas darbojas lieliski. Šī ir ļoti jauna spēle, jo tā ir izveidota 2020. gadā. Taču tā darbojas ļoti labi. Tas ir tāpat kā axe.io un swords.io. Tam ir ļoti laba grafika, spēle ir jautra un diezgan grūta, vadība ir... Man ir dažas problēmas ar kursorsviru, tai vajadzētu būt statiskai vai tamlīdzīgam. Jebkurā gadījumā šī ir jauna, bet pārsteidzoša un jautra spēle. Spēlēt tagad!
Esmu pārsteigts, ka jūs nesaņemat reklāmu par katru nogalināto (neuzdrošinies) Viltus vairāku spēlētāju spēle, bet tomēr zināmā mērā izklaidējoša. Ja jūs pazemināsit reklāmas, tā būs laba spēle
Magica.io - Battle Royale Action ucd
Lieliska spēle, bet pārāk daudz reklāmu. Starp līmeņiem ir reklāmas, pēc uzvaras ir reklāma, ja nomirstat, jums ir jāskatās reklāma, jums ir jāzelta vai jāatbloķē jauni varoņi, lai skatītos reklāmas.4-5 veidi, kā mēs esam spiesti skatīties reklāmas, kas ir diezgan nomākta. Es domāju, ka obligāto reklāmu noņemšana pēc uzvarām vai zaudējumiem padara spēli spēlējamāku. Jau tagad ir grūti iegūt zeltu un priekšmetus, spēle ir pietiekami laba, lai cilvēki varētu skatīties priekšmetu un lādes reklāmas.
Lejupielādēt Snaky .io - Battle Royale APK
Es saprotu, ka jums vajag daudz reklāmu, bet viena lieta, kas mani sadusmo, ir tas, ka dažreiz, kad es atdzimstu, es esmu kaujas vidū un 2 šāviņi, un, ja tie ir ais, tas nozīmē, ka jūs mēģināt izdarīt mums ir slikta pieredze, vai arī tā ir nejaušināta, tāpēc es piešķiru jums 3 zvaigžņu vērtējumu.
Daži maksā, lai uzvarētu spēlēs, piemēram, nedaudz izjauktu savas iespējas, taču rezumējot šo spēli – man ir episki gredzeni un bruņas ar retu spieķi, un es nodaru aptuveni 300 bojājumus par katru sitienu sākumā. Man ir 1400 veselība. Es varu kādam iesist varbūt 15 reizes, un viņš var nenomirt. Bet, ja viņi man vienreiz sitīs, es uzreiz esmu miris. Šie puiši skaidri norāda – tu tērē naudu, tu uzvarēsi.
Man patīk spēle, bet mani traucē zems lvl ppl, vienkārši vienmēr pievienojieties augstajam lvl ppl spēlē, kas ir negodīga, lūdzu, mainiet spēli, lai padarītu to godīgāku
Tik daudz reklāmu tik kaitinošas
Spēle ir laba, bet kaut kādu iemeslu dēļ, kad jūs sasniedzat pirmā līmeņa 3. posmu, tā iestrēgs ielāde
Tā ir laba izklaidei, bet, kad mēģinu izveidot privātu spēli, tā man saka, ka spēle nepārtraukti apstājas
Labi, ka spēle var būt daudz labāka, mērķēšanas sistēma sūcas, un ar to var iztikt labāk ar to, ka katru reizi šķiet, ka veicas, un tad, sākot jaunu spēli, būs daži cilvēki, kuriem, ja jūs viņiem trāpīsit, tas neizdosies, tas nav godīgi. Daudzas reklāmas es saņemu jūsu mēģinājumus pelnīt naudu, bet pēc pat nāves ir sajūta, ka jūs pat nemēģinājāt. Es atdzimu pēc reklāmas noskatīšanās un radu tieši 3 cilvēku krustugunīs un nomira, lūdzu, labojiet dažus šī cita spēle tā ir lieliska
būtībā nevar atskaņot ar interneta savienojumu reklāmu dēļ. Es saprotu, ka spēlei ir jārada nauda, un sistēma, kurā skatāties reklāmas par papildu veselību/priekšrocībām vai pat balvām, ir pilnīgi kārtībā, taču reklāmas tiek rādītas pēc un pirms katras spēles?! tas ir tehniski nespēlējams. spēle ir diezgan jautra, lai gan pati par sevi nav slīpēta. RNG dažkārt var būt negodīga.
Tā ir laba spēle, bet manējā nevar saglabāt, lūdzu, izlabojiet to
Izcila spēle! ES mīlu šo. Nopietni. Patiešām, es gribu to atskaņot katru reizi, kad redzu tās ikonu. Man tas viennozīmīgi vienkārši patīk. MĪLESTĪBA. Es domāju, ka būtu vēl labāk, ja viņi iepazīstinātu ar komandas spēli un citām spēlēm ar draugiem. Man tas patiešām patiešām patiešām patiešām ļoti patīk, bet lūdzu, pievienojiet lietas, ko es saku. Es noteikti ieteikšu ikvienam, ko pazīstu, jo tā ir labākā spēle ever.EVER!!! Mīlu jūs čaļi!!! 😘😘😘
Lieliska spēle, bet reklāmu reklāmas reklāmas grauj manu dienu, lūdzu, labojiet to, tas ir tik kaitinoši, ka es to nevaru izbaudīt. Lūdzu, izlabojiet to
Kad es pārspēju tir na nog līmeni, kad vēlos to spēlēt, tas mani turpina izmest no lietotnes
Sākumā diezgan labi, tad pēdējā gadījumā ienaidnieku veselība nav salīdzināma ar jūsējo, un viņi vienkārši vēlas, lai jūs tērētu savu naudu bez reklāmām, jo, ja redzat spēli izdzēsiet visu savu progresu
Es piešķiru tai 3 zvaigznes, jo šī nav tiešsaistes spēle. Visi ienaidnieki ir tikai roboti. Un jūs sakāt, ka varat spēlēt tiešsaistē un bezsaistē, es domāju, ka jūs kļūdāties, jo visi spēlētāji, izņemot jūs, ir roboti. Lūdzu, izlabojiet to, lai es varētu aizstāt savus vērtējumus
Magica.io - Battle Royale Акционе ltuj