Post by ciaherzkarsingter on Mar 8, 2022 20:12:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom: The Blood Pledge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom: The Blood Pledge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب افزایش جم ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom: The Blood Pledge 2022 version ▞▞▞
من خوشحالم که به این بازی 5 ستاره می دهم
کسی میدونه مشکل بالا اومدنش رو چه حل کنیم؟
عاشقشم
Kingdom: The Blood Pledge भूमिका निभाना dsp
در حال بارگذاری صفحه و هیچ چیز دیگر
بازیکن کم و تعداد زیادی ربات. کالای خدایی در مغازه فروخته می شود
ساعت ها بارگذاری می شود. بازی شروع نمی شود
-.- گیر کرده روی نام همیشه نامعتبر است چه لعنتی ..
عاشق بازی و همه چیز در مورد آن، از خط داستانی گرفته تا ماموریت های روزانه و سیستم تراز کردن است.
گرافیک فوق العاده است، خط داستان عالی است!
سازنده این بازی فوق العاده است!!!
Kingdom: The Blood Pledge Igranje uloga tfjn
1. کاراکتر راه رفتن است.. به معنای واقعی کلمه راه می رود نه دویدن (می توانید تصور کنید که حرکت چقدر کند است) 2. ظاهری شخصی سازی نکنید (مثل موها، تیپ بدنی، چشم ها و غیره) بنابراین دقیقاً شبیه دیگران خواهید شد 3.تجهیزات را تغییر دهید اما تغییری در ظاهر نداشته باشید (شاید لباس ها را از طریق شارژ بفروشند) 4. باید چندین بار روی تلاش ضربه بزنید زیرا خودکار به طور تصادفی به هیولاها حمله می کند. 5. محیط EOC، سفارشی سازی Efun، جعبه سیستم Talion Happy Gaming... من ... حذف نصب ^_^
فرآیند ورود وجود ندارد و حتی نمیتوان به سرور به عنوان مهمان ملحق شد. من به این بازی 5 ستاره منفی می دهم ... لطفا ورود را ساده تر کنید و چرا نمی توانید از صفحه اتصال به سرور عبور کنید؟
بازی مورد علاقه من
در وردی در حالت انتظار می ماند و دیگر نه
چرا این یک بازی است اگر حتی بارگذاری نمی شود، من باید به رتبه ای که این را گفته بود اعتماد می کردم اما نه، من واقعاً تبلیغ را دوست داشتم، بنابراین اکنون اینجا هستم
من نمی توانم A92 را باز کنم
عجیب است که چگونه کووید تمام تحمل من برای بازی ها را کاملا از بین برده است. من فقط حوصله یا تمایلی برای انجام یک بازی که کاملاً به نهنگ ها می رسد را ندارم. اگر f2p هستید، زحمت نکشید، فقط اجازه دهید نهنگها آن را بیرون بیاورند و به بازیای بروید که از آن لذت خواهید برد.
در انتظار
دوستان اصلا بالا نمیاد
من حتی نمی توانم بازی را انجام دهم. فقط با "بازرسی وضعیت سرور" گیر کردم
در صفحه بارگیری گیر کرده است.. jeez
مزرعه بدون توقف P2w
کار خوب 5 ستاره شایسته آن است.
فکر می کردم عالی بود اما واقعاً از بین رفتن دنده به تعویق افتاد، به خصوص در سطح پایین، چرا آن را فقط در فرآیند شکست قرار نمی دهم، من دنده خوبی را نابود کردم فقط سعی کردم تا 1 یا 2 lvl کنم و باعث شد بازی را ترک کنم
سعی کردم بازی کنم اما روی صفحه بارگیری گیر کرده است. ناامیدی بزرگ
بالاخره چیزی منصفانه تر!
گیم پلی خسته کننده. خودکار در بیشتر موارد خود را بازی می کند. خیلی ساده به نظر می رسد، مثل اینکه هیچ چیز در مورد آن برجسته نیست. واقعا بازیکن را درگیر نمی کند. فقط بازی کردن جالب نیست
خیلی منتظرش بودم الان نصب میکنم برمیگردم توضیحاتی هم لازم باشه میگم یه کانال تل با همین اسم هم میزنم به علاوه Ir ته اسمش کسی خواست بیاد اونجا در مورد بازی حرف بزنیم.
بازی را امتحان کرد. جستجو به عنوان مبتدی در lvl 15. توسط بازیکن با کیفیت بالا کشته شد. وسایلم را از دست بدهم و 5% انقضا دارم. به نظر می رسد که آنها بازیکن جدیدی در بازی نمی خواهند.
از زمان راهاندازی شروع به بازی کردهایم، دنده برای نابودی تنظیم شده است در صورت عدم موفقیت در پیشرفتها، دنده میتواند به طور کامل از شما سرقت شود، حتی اگر آن را بخرید، موتور قدیمی، برای ساخت بازی استفاده شده است، متأسفانه برای بازی استفاده شده است، مقادیر xp برای هیولاها عمداً تنظیم شده است. برای اینکه بتوانید برای پات های xp پول خرج کنید، نه سرمایه گذاری عاقلانه ای از زمان در حال حاضر.
هنوز جدید است و فضای زیادی برای بهبود بیشتر وجود دارد، اما گیم پلی بازی قوی است
آن را دوست دارم. من روزانه بازی می کنم و از همه رویدادهایی که توسعه دهندگان انجام می دهند لذت می برم.
بازی لود نمی شود پس از نصب مجدد، فقط برای اطمینان، حدود 20 دقیقه روی صفحه بارگیری نشست
آن را نصب کرد و در صفحه بارگیری گیر کرد. مدام بازی را لود و لود می کرد و حتی نمی توانست آن را بازی کند.
چیز خاصی نیست. فقط بازی خودکار هیچ چیز پایان بازی چالش برانگیز نیست.
در حال بارگذاری صفحه نمایش بارگیری نمی شود و من بهترین گوشی Note 20 ultra را گرفتم
چه اتفاقی می افتد من فقط آن را دانلود می کنم و استریم را در یوتیوب شروع می کنم و وقتی می خواهم وارد سیستم شوم می گویند من در ip ممنوع شده ام.
بازی خیلی بد tbh.
این بازی فوق العاده خواهد بود.❤
دست پایین بهترین MMO تلفن همراه
صفحه بارگیری کند، کند و بسیار طولانی، فقط متوجه شدم که من حتی نمی توانم بازی را انجام دهم. چرا می پرسی؟ خب هنوز منتشر نشده میتوانید آن را دانلود کنید، چند دقیقه روی صفحه بارگیری بمانید و سپس تا 24 ساعت زمانی که بازی عملیاتی میشود، خشک شدن رنگ را به مدت 24 ساعت مشاهده کنید.
Castle Defense 2 Παιχνίδια στρατηγικής tbwl
بازی شگفت انگیز!!! من کاملاً به Kingdom معتاد هستم
R2m با بازی مشکل دارد که من همین الان نصب کردم می گوید سرور در حال تعمیر است اگر نتوانم بازی را بازی کنم نمی تواند به بازی امتیاز دهد.
اگر نتوانید موارد را ارتقا دهید، همه چیز را از دست خواهید داد. نه thx. شما می توانید بین 4 کلاس انتخاب کنید. همه جنسیت قفل شده است. بعد از اینکه lvl 20 را زدید، برای هر lvl یک سنگ زنی است. پایان دادن به 1 کوئست قبل از میلاد به زمان نیاز دارد. من فقط 1 مهارت در lvl 25 دارم که به سادگی مزاحم است و نیمی از حملات خودکار خود را از دست می دهید. Pvp فقط یک شوخی است. نهنگ ها در عرض چند ثانیه شما را زیر پا می گذارند و شما هم وسایل و XP خود را از دست خواهید داد. گرافیک به من حال و هوای قدیمی مدرسه داد. به طور کلی این بازی یک ناامیدی بزرگ است. فقط نظر من.
من این بازی را از قبل سفارش دادم و ارزش صبر کردن را داشت من کاملاً آن را دوست دارم
بنابراین وقت آن را پیدا کردم که این را به روز کنم، به هر حال شخصیت افراد احساس می کند سرعت حرکت را از نظر عاقلانه آهسته کند (مخصوصاً قاتل) منظورم زمانی است که یک کلاس اصلاح شده می تواند 3 یا 4 گلوله به سمت شما بزند، فقط برای اینکه شما به آنها برسید و شما قرار است باشید. یک قاتل که تا حدی بد است، بنابراین من تعجب نمی کنم اگر متا فقط یک کلاس را انتخاب کند (شوالیه ها ممکن است دفاعی باشند) بنابراین بله این بازی کاملاً مورد من نیست
کنترل های بد دایره بی پایان گیم پلی ضعیف اشکالات آسانی که باید در حین راه اندازی رفع می شدند، رفع نشدند. ارزش وقت گذاشتن را ندارد
این بازی سرگرم کننده و سرگرم کننده با گرافیک عالی و اتصال به سرورها می باشد
احساس قدیمی مدرسه. شما را می خواباند. اولین چیزی که ظاهر شد یک آموزش نبود، صفحه نمایش فروشگاه نقدی بود.
نمی توانید هنگام راه اندازی برنامه، نماد بارگیری را پشت سر بگذارید. اندروید 11 در حال استفاده است...