Post by ciaherzkarsingter on Mar 8, 2022 20:06:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Write It! Japanese ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Write It! Japanese IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomejeno žetone kramp ▞▞▞
▞▞▞ Write It! Japanese 2022 version ▞▞▞
Pomaga izboljšati mojo pisavo
Bilo bi popolno, če bi lahko izbiral med hiragano in katakano v testih po meri
Galaxy Genome [Space Sim] Приключения ocgv
Write It! Japanese სასწავლო xog
Japanese characters are ideograms which represent a whole concept or idea. This class teaches students how to write a Japanese character, exposing them to a
Ta aplikacija me olajša zapomniti. Samo zato, ker ne beleži katakane in hiragane.Arigatogozaimas.
MyScript identifies and converts Japanese vertical writing. Confidence scores: ... with a particular focus on Arabic, Indian, Chinese and Japanese scripts.
Odlična aplikacija. Poskušal sem se učiti japonščino z drugimi aplikacijami, vendar se je dejansko pisanje znakov izkazalo za veliko bolj učinkovito. Ta aplikacija je osredotočena samo na učenje japonskih znakov, zato jo morate kombinirati z drugimi aplikacijami ali orodji za učenje besed in slovnice. Vmesnik je čist in organiziran.
Aplikacija se ne odpre zataknjena
Brez pisala ni mogoče uporabljati
Enostaven za uporabo in ga razčleni, da vam pomaga pri učenju postopoma, poleg tega pa vam daje nastavitve, da se hkrati naučite več ali manj. Škoda, da nimajo besed za učenje, bi lahko poskusili kaj drugega v tej ali drugi aplikaciji
Koncert: "Memorial Friendship Concert / Japanese Royal Couple in RS" ... When applying, please write the name and date of birth od each person attending.
Ali obstaja možnost, da ga napišete - poenostavljeno v kitajščini - in vadite risanje pinjina?
Edina pomanjkljivost aplikacije je, da si želim, da bi mi omogočila, da izberem, s katerimi vrsticami naj začnem pisati in smer. Ta aplikacija je nastavljena za desničarje. Sem levičar, zato bi veliko vrstic običajno naredil za nazaj. Če bodo postavili funkcijo, pri kateri lahko izberem vrstni red in smer giba, ji bom dal 5 zvezdic. Menim, da dokler je videti pravilno in čitljivo, ni pomembno, kako je napisano.
To je zelo dobra aplikacija. Vendar menim, da je avtopopravek zelo liberalen.
Hiragana 10 ima zelo slab zvok, pa/ba in pi/bi zvenita popolnoma enako, razen tega, odlična aplikacija, čeprav bi morala biti na risbi tudi občutljivost samodejnega dokončanja, ker včasih sprejema zelo netočne
Naučim se pisati japonsko Hvala 😊
Všeč mi je, žal, samo 4 zvezdice bc. pravzaprav sem hotel tistega, ki lahko prevede, kaj pomeni, vendar je še vedno zelo dober
Nova posodobitev me žalosti, ker sem končal hiragano in vaje v preizkusu po meri, vendar zdaj ne morem nadaljevati, ker nova posodobitev naredi test po meri samo za plačan . Naj bo nova posodobitev bolj uporabna. In upam, da bom v test po meri dodal funkcijo o prilagajanju hiragane in katakane in jo naredil brezplačno različico.Doslednost potez je absolutno sranje ... Poznam hirigano, lahko jo berem skoraj tekoče, a ko gre za pisanje, čeprav so poteze skoraj popolne, ta aplikacija tega ne bo sprejela kot prehod, sprostite se tako, kot lahko nariši ga. Na primer あ ne glede na to, kaj naredim, se zanka na koncu nikoli ne postavi. Pišem pravilno, vendar je ta aplikacija tako stroga, še posebej, če ima vsak svoj slog pisanja.
Najboljša aplikacija, vendar dodajte temni način, da jo bom lahko uporabljal ponoči
Novi vmesnik je nekoliko neprijeten. Med testnim načinom se prejšnje strani ne uničijo, ko jih zapustite, tako da če pritisnete nazaj, gre, gre skozi testne strani.
Brez kviza z več oddelki
To je dobra aplikacija za učenje katakane in hirigane, vendar nima pojasnila, kako delujeta. Prav tako bi bilo lepo, če bi se naučili vsaj nekaj osnovnih znakov kanjija. Razen tega je ta aplikacija zelo uporabna za učenje japonskih zlogov katakane in hirigane, tudi če morate iti drugam, da bi razumeli, kako delujejo.
Zdi se kot odlična aplikacija. Zelo sem užival, ko sem ga preizkušal na svojem pixelbooku s pisalom, na žalost je vedno zmrzoval, zato sem ga moral odstraniti.
To je bila moja najljubša aplikacija za učenje pisnih sistemov in bo zame dober prvi korak. Vzel sem nekaj mesecev odmora in pričakoval sem, da bom nadaljeval tam, kjer sem končal. Na žalost tega ne morem storiti. Najpomembnejša značilnost zame je bil test po meri, saj mi je pomagal zapomniti in presoditi, koliko časa potrebujem med poukom. Zdaj je ta funkcija zaklenjena in monetizirana. Strinjam se z mnogimi drugimi, ki pravijo, da je odvzem brezplačnega freature izjemno nespoštljiv in zdi se, kot da kaznujete druge, ker so prej uporabljali vašo aplikacijo. Iskal bom druge aplikacije in žal mi je, da to povem. Če preizkus po meri ni posodobljen za odklepanje, tega ne bom več uporabljal. 5 dolarjev se morda ne zdi veliko, vendar je za nekoga, ki je brezposeln in si ne more privoščiti, da bi porabil denar za aplikacije. Boljši način za monetizacijo bi bil dodajanje kanjija za nekaj dolarjev, ne da bi nekaterim stilom učenja odvzeli izjemno bistvene lastnosti. Zelo razočaran.
Kul aplikacija, vendar si želim, da bi imela način branja, kjer je prikazan samo japonski znak in moram ugotoviti, kateri zlog ustreza. Trenutni način "branja" se mi zdi prelahek in nerealističen. V resničnem življenju vidim samo japonski lik, ne pa romadžija.
Odlična aplikacija, popolnoma mi je všeč! Malo razočaranje, da morate plačati za funkcijo pregleda, vendar mislim, da morajo razvijalci nekako zaslužiti. Zares bi mi bila všeč možnost, da izberete določeno kano, s katero se borite, da bi jo vključili v ocene. Recimo, da imate 7, ki jih resnično želite vaditi, če bi obstajal način, da označite te kane, in potem, ko greste narediti pregled 10 kana, so vključene vsaj 4 vaše označene kane, bi bilo nekaj takega vredna 5 zvezdic
Preseneča me dejstvo, da je ta stvar zastonj! Ta aplikacija je neverjetna za preizkušanje vaših sposobnosti, da vidite, ali se spomnite vsega kana, ki ste ga učili. Poskrbite, da boste to aplikacijo združili z nečim, kot je učenje japonščine ali Dr. Moku, da boste kar najbolje izkoristili.
Nekako je prizanesljiv do tega, kaj meni za pravilno, če je to smiselno
Poučna in zanimiva
Japanese - Matija Brumen Photography
Write It! Japanese Ta’lim klpx
Mehanik sledenja je odličen. Vendar pa učni proces ni. Če bi se lahko osredotočil na eno kano naenkrat, da bi jo obvladal, bi dodal zvezdico. Če bi za pomnjenje uporabljali tudi Leitner Box System, bi ga ocenil s 5 zvezdicami.
Ocene za Grammar and Spell Checker - LanguageTool
Neverjetno je, kaj piše. Nauči vas pisati v japonščini in nima omejitev. Uči tudi veliko različnih vrst. AMPAK, če ne znaš japonščine, res ni v pomoč. Prav nič te ne nauči, samo kako to napisati.
Res mi je všeč, želim si, da bi obstajal kviz, ki bi lahko mešal vse skupaj, vendar ločil na del hiragane in del katakane.
Rating: 0 ; Reviews: Write a Review ; Lists: 0 + 0 ; Points: 0 + 0 ; Version: 1.17
Bilo je super ☺
Aplikacija vam omogoča, da se preizkusite s prepoznavanjem besed in pisanjem besed. Prav tako vam omogoča, da vadite besede in lahko tudi preberete besedo, da slišite izgovor.
Write It! Japanese – Aplikacije v Googlu Play
Write It! Japanese Ta’lim klpx
But if you can provide me the actual writing of arabic, Thai, Japanese, Russian, Italian, etc, that will be great. The more the better.
Ne dovoli mi napredovanja.
Methodology/approach: Firstly, we describe the writing systems used to write Chinese, Korean and Japanese, the romanisation standards for these languages,
V redu je, vendar obstaja velika napaka. Kadar koli vadim novo lekcijo in moram izslediti črko, njena zgornja polovica utripa na zaslonu in iz nje.
Ni slabo, vendar traja 15 sekund, da naložite naslednjo črko, ko jo narišete. Kar je izjemno nadležno. Slabo
Vsakič, ko odprem aplikacijo, imam črn zaslon, se sprašujem, zakaj?
Nesramno.
Ni dober UX in liki so združeni na način, ki ne spodbuja učinkovitega učenja.
to je zagotovo najboljši način za učenje hiragane in katakane. Čeprav je bilo velikokrat, ko bi se aplikacija zrušila.
Japanese Garden HD Wallpapers New Tab