Post by ciaherzkarsingter on Mar 8, 2022 20:03:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - بیلیارد شهر ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - بیلیارد شهر IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک نامحدود سکه ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - بیلیارد شهر 2022 version ▞▞▞
عالدیئیایيييييييييييييييييييييييييييي
برای بسیاری از تبلیغات اما مکانیک بازی خوب و دقیق است
کاملا کیری
من از این بازی لذت می برم.اما آیا کسی بررسی نمی کند که برخی از تبلیغات را نمی توان بسته کرد؟ خاکی قدیمی و تبلیغ تخت باعث می شود که کلا از بازی خارج شوم و دوباره راه اندازی کنم. این خیلی آزار دهنده است! مشکل دیگر این است که هر چه به سطوح بالاتر برسم، بازی کندتر می شود. یخ می زند.
اگر تبلیغات بازی و سطوح شما را خراب نمی کرد بازی خوب بود ... تبلیغ را نشان دهید اما سعی نکنید ما را مجبور به دانلود کنید و سپس باید ریبوت کنیم تا تبلیغ صفحه را دریافت کنیم و ما را به همین بازی و سطح .... خدمات خود را بهبود بخشید!!!!!!!!!!!!
خیلی عالی😍😍😍😍🧒
تبلیغات پورنو بیش از حد من بازی را دوست داشتم، اما هر تبلیغی درباره من و نمایش پورن آن است. من نمیخواهم زنانی را ببینم که در هر تبلیغی که نشان داده میشود بدن نیمهلباس خود را تکان میدهند. من مجبور شدم بازی bc را از تمام قرار گرفتن در معرض پورن و ترویج بی اخلاقی جنسی زنان حذف کنم. زنان شیء نیستند و بداخلاقی های جنسی بر خلاف هر چیزی است که خدا برای زنان خواسته است. زنان باید به خاطر ماهیت محبت آمیزشان برای تربیت جوانان به گونه ای که برای ارضای خود هدف خود باشند، ارزش گذاری شود.
عن عن عن
فوق العاده عمیقاتثو5اق خواب در مرکز تانقن
متوسط
جدیدترین خبرهای «سیستم عامل» - خبربان
این بازی شگفتانگیز است، اما هر زمان که توپ را به دست نیاوردم، برای خودم شرمنده میشوم، زیرا اگر در رقابت واقعی این اتفاق بیفتد، چه اتفاقی میافتد. اما این بازی کاملاً خوب بود
تبلیغات بسیار زیاد شما حتی نمی توانید از بازی لذت ببرید
به جایی از بازی رسیدم که اجازه نداشتم بدون نصب بازی دیگری (یکی از تبلیغات درون بازی) ادامه دهم. قرار نیست این کار را انجام دهم بنابراین این بازی را حذف نصب کردم.
از سطوح مبتدی تا پیشرفته برای علاقهمندان بازی بیلیارد. - شبیهسازی پیشرفته. - بازی به صورت تکنفره و چند نفره. - کنترل دقیق و روان با انگشتان.
بسیار عالی
بعد از مرحله 65 حذف شد... اصلا چالشی نیست... خودت بازی میکنی، هیچ حریفی حداقل یک ربات... همینطوری از سطح 1 تا آخر... خسته کننده! وقتی در واقع به سطح 65 رسیدم چرا خسته کننده؟ زیرا من همیشه هیجان زده هستم که بدانم چیزهای جدید و هیجان انگیز بیشتری برای سطوح بالاتر وجود دارد... تا اینکه به 65 رسیدم.. پس حذف نصب کردم! خداحافظ!
Perfect Cream Arkaadmängud tpn
با استفاده از آن برای گذراندن زمان، باید بدانید که چگونه از تبلیغات مزاحم عکس بگیرید.
Ggf
بازی خوبیه برای کودکستانیا تبلیغاتشم محلت نمیده یه تیک خیلی تبلیغم دیلنگ دیلنگ داره هرضربه یه نمونه اهنگ داره برای کودکستانیا عالیه
بازی بدی نی
رختکن کودکی by Patrick Modiano - Goodreads
بد 😡😡😡😡😡😡
خیلی مبتدی است ولی دوست داشتم ممنون از برنامه نویس.. tank's for game
خوبه است دیگه
ضربه گیر ورزشی نگین برای دیوار و ستون و دروازه و میله والیبال در انواع مختلف و با کیفیت بالا با ضمانت ... Pooking بیلیارد شهر برنامهها در Google Play.
عالی دست ساز ده درد نکنه
من عاشق این بازی هستم، اما وقتی آن را در تلفن گم کردم، نتوانستم آن را در PLAY STORE پیدا کنم، دوباره آن را بررسی کردم سریع آن را پیدا کردم، بنابراین فکر کردم، MBS 60 + را دانلود کنم؟ به نصب آن میخواهد بروید، برای آن 380-400 مگابایت صبر کنید، هر کسی میتواند توضیح دهد، لطفاً، فقط این بازی نیست، همه آنها این کار را انجام میدهند، متشکرم جی جی،
بدی نیست
بازی خیلی بدی هست ۱ ستاره هم براش زیاده اصلا نصب نکنید و ابدا نصب نکنید خیلی عوضی هست
خوبه ولی به مرور خسته کننده میشه
نه، این یکی دیگر از بازیهای پازل bs است، من هر بار که طرحبندیهای آزاردهنده سطحی را خیلی آسان به پایان میرسانید، زمانی برای تبلیغات پیدا میکنم، اصلاً به جنبه پازل اهمیتی ندهید. حذف نصب شده و برنمی گردد.
همه شما مردم و تبلیغات شما بعد از هر بازی لعنتی منظورم این است که پول زیادی باید بپردازید یا ما باید بپردازیم ببخشید من بازی را دوست دارم اما دارم از شرش خلاص می شوم شما می دانید هر بازی که دانلود می کنید تبلیغات زیادی دارد امروزه ما مجبوریم برای تبلیغات شما هزینه کنیم.
بدون هیجان و تکراری
#برنامه خوبیه برای سرگرمی مرسی از سازنده اش#
اصلا بدرد نمیخوره
بازی استخر کوچک خوب با چند شکل میز جالب. گرچه تنها مشکل من چرخش کناری است، اصلا کار نمی کند. چرخش بالا و عقب خوب هستند، اما هر مقدار از طرف را روی توپ قرار دهید و فقط به خط اصلی خود ادامه می دهد. یک ضربه را در یک بالشتک بکشید و خواهید دید که توپ به جای چرخش کناری، مستقیماً به عقب باز می گردد. لطفاً این برنامهنویس را اصلاح کنید و من به آن 5 ستاره میدهم.
این می تواند یک بازی خوب باشد، اما آنطور که هست، بد است. 1) هر بار که موقعیت خود را برای اجرای میز تنظیم می کنید، بازی جیب بعدی شما را با یک علامت دست احمقانه می پوشاند. اگر توپی را در آن جیب قرار دهید، بازی یک توپ را از روی میز حذف می کند، این فقط یک پیروزی مکنده را به شما می دهد - نه یک پیروزی کامل آنطور که شایسته شماست! شما چارهای ندارید، اگر به انجام جیبهای دیگر ادامه دهید، دقیقا همان جیبی را که به آن شکل گرفتهاید، میپوشاند. طراح یک احمق است. تبلیغات بدون چرخش.
TikTok – another 53 iOS apps will snatch your clipboard data ... My Emma; Plants vs Zombies Heroes; Pooking Billiards City; PUBG Mobile
در ابتدا فکر میکردم که دو راند اول فقط برای تمرین است و سپس میتوانم با سایر کاربران بازی کنم. اما متأسفانه اینطور نیست، بنابراین حتی فکر میکردم که خود بازی خوب اجرا میشود، من بسیار ناامید شدم و هیچ فایدهای در انجام بازی بدون حضوری برای رقابت نمیدانم.
وحشتناک. کنترل ضعیف برای نشانه، راهنمای هدف برای هر جدول اندازه بسیار کوتاه است، و جداول شکل عجیب و غریب با هر فشار یک دکمه بمباران تبلیغات را جبران نمی کند. من یک بازی برای تماشای تبلیغات نصب نکردم. اگر این چیزی بود که من دنبالش بودم، تلویزیون را روشن می کردم. بلافاصله حذف نصب شد.
برنامه football wallpaper - دانلود | کافه بازار
15 ثانیه طول می کشد تا یک دور کامل شود، سپس شما 30 ثانیه در تماشای یک تبلیغ گیر کرده اید تا بتوانید راند 15 دوم بعدی را بازی کنید. بازی شبیه سازی تماشای تبلیغات عالی ✌🏻
نصب نکنید نمیاره بالا
تبلیغ زیاد!!!
من این بازی را نصب کردم به خاطر پرچم ایران
خیلی راحت میشه