Post by reporrelonwaa on Feb 15, 2022 16:43:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi vairāk izturības ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Legends: Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Jūs varat atbloķēt varoņus, bet jums ir jāmaksā, lai spēlētu kā viņi. atbloķēts varonis, līdz jūs par to maksājat.
Mājas - JurmalaEstate
Spēle diezgan sūdīga. Ienaidnieki var teleportēties pie jums pēc izvairīšanās. Spēlējamo varoņu daudzveidības trūkst, ja vien, protams, nevēlaties viņiem piešķirt naudas summu. Ak, un šī spēle darbojas ar enerģijas sistēmu, kas ļauj spēlēt tikai ierobežotu laiku, ja vien nevēlaties dot viņiem naudu enerģijas atjaunošanai. Tas ir tiešu naudas sagrābšanas smdh
liela spēle. jautra spēle. pārāk daudz liek reklāmām. kad es atstāju savu atsauksmi, tika atbildēts, ka es varu maksāt, lai noņemtu reklāmas. tas ir diezgan smieklīgi, ka jūs to pat ieteiktu. spēle cenšas likt man pirkt VIP ik pēc 10 minūtēm, un tagad jūs to ievietojat savās atsauksmēs! Es samazināju savu vērtējumu un izdzēsu spēli šī iemesla dēļ. vienkārši smieklīgi!
Šī spēle ir lieliska, taču problēma ir kā pelnīt naudu
Tā ir patiešām jautra spēle, un bija ļoti sarūgtināts, uzzinot, ka tā nav īsti vairāku spēlētāju spēle un ka cilvēki, ar kuriem jūs cīnāties arēnā, ir tikai boti, taču cīņa pret radībām un viss pārējais ir patiešām patīkams. Ja nav robotu, tad es nezinu, vai tie ir hakeri, jo katrs "spēlētājs", pret kuru es cīnos, veic tās pašas kustības un izseko visu, ko darāt.
Atšķirībā no apraksta, daudzus elementus šajā spēlē nevar iegūt ar prasmi: par tiem ir jāmaksā. Turklāt angļu valoda šajā spēlē ir diezgan slikta, tas var ietekmēt citādi izklaidējošo spēli, īpaši priekšmetu aprakstā. Kāpņu režīmā man šķiet, ka dators ir pārāk sarežģīts, bet varbūt tas ir tikai es. Ja neskaita šos trūkumus, spēle ir diezgan laba (grafika/animācija...) un lieliska laika pavadīšanai.
nevar saprast, vai lejupielādējis šo lietotni spēlei vai reklāmu skatīšanai. Reklāmu automātiska atskaņošana bez atskaņošanas laika aizvēršanas pogas pēc viena līmeņa pabeigšanas. Ļoti kaitinoši.
Jauka spēle, lieliskas prasmes un viss, bet varoņi var nēsāt tikai 3 priekšmetus, būtu jauki, ja vienumu slots būtu vismaz 4. Tāpat jums vajadzētu pievienot vairāk posmus un vairāk priekšnieku, un Boss notikums sajauktu lietas. Turpiniet strādāt, es ceru uz lielāku spēli nākotnē.
Esmu ļoti izvēlīgs spēlētājs un ātri zaudēju pacietību, spēlējot uzlauzšanas un slīpsvītras spēles, kas ir balstītas uz prasmju koku, jo lielākā daļa spēļu liek jums pārāk ilgi izlīdzināties. Šajā gadījumā tas tā nav.Esmu pārsteidzoši pilnībā apmierināts ar Stickman Legends, tieši tādu, kāds tas ir .... Paldies, Dev!
Es spēlēju daudzas bezsaistes spēles. Bet šis tiešām ir labs. Bet tikai problēma ar raksturu. Es nevaru nopirkt varoni ar monētām. tā grib dārgakmeņus... un maksāšanas sistēmu. ja charecter r pirktu ar monētām, tas būtu labāk. un es tev dotu 5*
Problēma..? 2020. gada 13. aprīlī ap plkst. 10:55 es samaksāju 30 Rs par 240 svētiem putekļiem. Summa, kas tika norakstīta no precēm, netika ieskaitīta... Lūdzu, precizējiet, spēle pati par sevi ir ļoti aizraujoša, un spēle var iegūt daudz vairāk jauninājumu. Varonis, kuru es spēlēju, varētu nēsāt sev līdzi vairāk priekšmetu. Ir jāuzlabo amatniecības un krājumu pārvaldība
Es vēlos, lai tam būtu pienācīgs kontroliera atbalsts
Lieliska spēle visās, BET nūjiņcilvēku kaujas spēlēs man visvairāk patīk tas, ka tām ir dažādi varoņi, un ikviens tos var iegūt, nemaksājot par tām reālu naudu. Lai gan jums ir 5 varoņi, tādiem cilvēkiem kā es, kas var brīvi spēlēt, tos iegūt ir gandrīz neiespējami. Man šķiet, ka, ja jūs varētu pazemināt varoņu cenu, tas spēli padarītu daudz labāku.
Spēles laikā es nevaru izveidot savienojumu ar mūsu wifi. Vienmēr "nepieciešams interneta pieslēgums", es nevaru pretendēt uz kādu pasākuma balvu... Bet mūsu wifi bija spēcīgs, es izslēdzu/ieslēdzu spēli un tālruni, bet nekas nenotika, ko es varu darīt?
Atlantis: Alien Space Shooter Action igsm
Šī ir lieliska spēle, kad ir garlaicīgi vai strādājot, vadības ierīces ir lēnas, ja ir daudz briesmoņu
laika izšķiešana, man likās, ka tā ir laba spēle, bet, kad es atbloķēju visas prasmes, es to aizveru. tā atiestatīšana var prasmi, t.i. pēkšņi atgriežas 30. līmenī, un man vajadzētu būt 40 plus līmenī
1 DRAGON BALL Z DOKKAN BATTLE; 2 DRAGON BALLES LEGENDI; 3 Dragon Ball Super kāršu spēles apmācība; 4 Stickman Warriors - superpūķa ēnu cīņa
Lūdzu, palīdziet!!! Lūdzu, atjaunojiet manus datus, es pāreju uz savu jauno tālruni un šķiet, ka dati ir zaudēti. Jau ir instalētas spēles, un, kad es ielādēju šo spēli, tas saka ar citātu "nevar atrast datus serverī!". TeflonTRex105 mans spēļu spēļu nosaukums
visu manu smago darbu, lai sasniegtu 13. līmeni es pavadu stundas, lai spēlētu šo spēli jap, nespēlējiet šo spēli, lūdzu, nestrādājiet manu smago darbu, bet grafika ir laba
Tas ir ok pēc manas pieredzes, bet skaņas efektiem jābūt improvizētiem.
Spēlēšana solo ir ok, vadības ierīces dažreiz ir nedaudz vājas, bet nespēlējiet laukumu; CPU spēlētāji ir kā dievi im lvl 33 spēlēja lvl 26, domāja, ka tā varētu būt viegla uzvara, viņš pat nelika viņam līdz pusei veselību, viņš spēlēja kā dievs
Šī spēle ir vienkārši vissliktākā ne tikai tāpēc, ka izlases nosaukumu ģenerators ir seriāla Game of Thrones varoņi, bet arī tāpēc, ka tā ir absolūta spēle, kurā jāmaksā par uzvaru, turklāt tā ir vienkārši slikta, izstrādātāji pieliek ļoti maz darba, lai šajā spēles mehānikā, šajā spēlē ir DAUDZ kļūdu.
jauks koncepts, bet pārāk atkārtojas
Spēlei nav nekā slikta, tikai vēlos, lai man nebūtu jāmaksā par gandrīz katru ceturtdienu
es piešķirtu 1 zvaigznīti šīs aizkaitinošās reklāmas iemeslu, un arī kāpēc mēs nevaram dabūt tos varoņus bez maksas., kāpēc piespiežot mani izmantot naudu šim nolūkam., jums, puiši, vajadzētu vismaz 2 vai vairāk bezmaksas varoņus. ,man patika spēle.,.
Jā
Laba spēle. Bet tas jūs nosūta balsot tikai tad, kad nospiežat 5 zvaigznes.
Man tikko teica, ka jāatjaunina lietotne, taču tas neļauj man to atjaunināt, un tagad es nevaru spēlēt spēli. Tā ir patiešām lieliska spēle. Es vēlētos, ja problēma tiktu novērsta, lai varētu to atskaņot vēlreiz un piešķirt tai piecas zvaigznes. Paldies!
Nemaksā naudu. Jūsu dati tiek glabāti tikai 15 dienas viņu serverī un pēc tam tiek dzēsti. Tātad, ja pametat spēli ilgāk par 15 dienām un atgriežaties, jūsu dati ir pazuduši.... NEKAD NEPIERĀCIETIES
Hm, mans skats ir pazudis, tāpēc es to atkārtošu lol: spēle ir lieliska ar dažām nelielām kļūdām šur tur, tā cīnās ar episko, bet vienīgā lieta, kas mani kaitina (un tur ir daudz gramatikas ķēmu) / tai vajadzētu būt strādāja angļu valodas tulkojuma gramatika. Citādi tad 8/10
Man patīk spēle, bet kāpēc tā tiek apturēta katru reizi, kad es uzbrūku ienaidniekam...... no atjauninājuma tika teikts "izlabojiet dažas nelielas kļūdas", tad kāpēc tā tiek apturēta katru reizi, kad es veicu prasmes vai pat pamata uzbrukumu, vienmēr ir pauze, es pat restartēju mans tālrunis un joprojām tā pati pauze, lūdzu, izlabojiet šo
Agrāk man patika šī spēle, bet šķiet, ka tā ir kļuvusi par naudas pelnīšanu.
Stickman Legends: Shadow Fight Akcja qdkm
Stickman Legends: Shadow Fight Akcja qdkm
Arēna joprojām ir piekopta līdz šai dienai. Gan Ladder, gan Glory ir smieklīgi mači, piemēram, es saskāros ar 400. līmeni un esmu apmēram 130. Sacensību meklēšanai jābalstās ne tikai uz kaujas punktiem, exp līmeni, bet arī uz spēlētāju statistiku. UN PIESLĒDZIET AUTOMĀTISKĀ REŽĪMU ARĒNĀ ES GRIBU AUTOMĀTISKĀ REŽĪMU. btw joprojām laba spēle, bet ar vāju stāstījumu
Šī spēle ir patiešām forša un tajā pašā laikā daudz, daudz reklāmu, bet man joprojām patīk šī spēle.
Esmu pārliecināts, ka tā ir laba spēle....tikai ne manā stilā. Es kaut kad to vēlreiz izspēlēšu, lai dotu tam reālu iespēju.
Stickman Legends: Shadow Fight Akcija fzrw
Jautra spēle, bet, kad krājumi kļūst pilni, ir kaitinoši tos pārdot pa vienam. Es ceru, ka izstrādātāji varēs ievadīt automātiskās pārdošanas funkciju nākamajā atjauninājumā.