Post by reporrelonwaa on Feb 15, 2022 16:40:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira mnogo novca ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Empires: Ice and Fire 2022 version ▞▞▞
Za sve one na lakšim drogama, zbog prisustva zmajeva, preporuka. Za ostale...ne.
Rise of Empires: Ice and Fire Strategi jdlm
Zasada je dobro
Nakon dobrog početka raspao se u komadiće. Pokušao sam koristiti svoj google račun na drugom uređaju anf mi ne dopušta jer se već koristi na drugoj platformi.. Pa stvarno. Moj početni uređaj se popravlja, pa kako da pristupim svojim početnim acoynt momcima? Ne želim IM30 račun. Zato ne tražite od mene da ga vežem na IM30. Riješite ovo jer je od dobre igre prešlo u glavobolju.
Nije loše
Preporučio bih vrlo zabavnu igru, ali pokušao sam vezati svoj račun, ali je pisalo da ovome možete pristupiti s bilo kojeg uređaja, ali mi nije dopuštalo
Sjajna igra, reklama je rekla da kažu ne plaćaju za pobjedu, ali u stvarnosti to nije istina. Ako su paketi dostupni za kupnju, isplati se pobijediti. Želio bih vidjeti igru koja nema kupnje u igri kako bi svi imali jednaku poziciju.
Vrijeme resetiranja je stvarno sranje za igrače iz Europe (3 ujutro), jer se sve bitno događa odmah nakon resetiranja ( bitke za prijestolje i roc bitke) pa ću morati pronaći nešto prikladno za moj kontinent
Lijepa igra.. Sviđa mi se.. nadam se više nadogradnje i opisa kao što su medalje za heroje i dijeljenje heroja. Ali općenito volim igru. Nadajmo se još heroja i regrutirajte predmete
Rise of Empires: Ice and Fire உத்தி hbw
Vrlo ugodan i pun izazovnih zadataka. Kako ulazite dublje, postaje vrlo strateško, puno pomoći na mreži. Možete ga učiniti lakim koliko želite ili možete ući odmah u detalje.
kaže da ne morate platiti da biste pobijedili, ali morate platiti da biste dobili kraljevske nadogradnje. bitke su zbunjujuće, raspoređivanje trupa je zbunjujuće.
Kaže da nikad ne plati za pobjedu, ali bilo je potpuno suprotno
Vrlo se plaća igranje ako želite biti konkurentni. Besplatno ako obično sretno hlađenje i rast. Također slike koje reklamiraju ovu igru su potpune bs. To uopće nije kao doba carstava, nema jedinica kojima pojedinačno zapovijedate, ili dvoraca itd. Uglavnom samo nadogradnja brojeva
Igra je dobra, ali ako niste spremni potrošiti pravi novac na ovo onda će vam zaista biti JAKO teško. Na kraju ćete imati gotovo sve, ali za to će trebati jako puno vremena i strpljenja.
Dobra igra, ali treba puno vremena za dovršenje nadogradnje
Nisam daleko u igri. Upravo izgrađen teren za obuku lakaja i to me pokreće u napade negdje drugdje kao dio priče. Stvar je u tome da nisam nikoga trenirao pa ne mogu. Ali ne dopušta mi da izađem. Igra jednostavno prestaje.
Ogromna plaća za pobjedu u igri. Nema šanse čak ni pogoditi više razine
Nije loše..ali su vas dobili ako želite ići daleko..morate platiti da biste dobili određene zgrade itd..nije baš..ali će uskoro deinstalirati.
Igrano nekoliko sati sada je prilično dobro, ima puno za naučiti i dugoročno vidim što je viši nivo to je duže vrijeme čekanja za izgradnju... Vrijedi igrati
Dobro, izaziva ovisnost
molim popravi, ne mogu vidjeti povijest chata saveza i kraljevstava.
Uglavnom uživam u igri. Ali stvarno se trebaju riješiti nekih stvari. Ima toliko toga da je neodoljivo. I MOLIM VAS, riješite se tog natpisa s čestitkama!
odlična igra 🥰
Na zalost mjenjam misljenje. Igra uzima novac te radi probleme kod vracanja time da zakompliciraju sve da covjek izgubi volju trazeci povrat. Drugo. Imaju game bugove koji po malom kradu i na jednom racunu ne mozete se razvijati. Greška u igri. kada se obratite za pomoć kazu vam sorry i da deinstalirate igricu. Igra je super samo podrska losa.
Zabava
Prilično dobra igra, volio bih da ne kontroliraju sve i puštaju vas da sami shvatite neke stvari. Ali definitivno pomaže da se sve shvati. Mikro transakcije i vrijeme čekanja su loši, ali cool igrati bez kupnje
Imam problema svaki put kada se pokušavam prijaviti da igram ... i svaki tjedan barem jednom, moram izbrisati igru i ponovo je instalirati 🙃 Jer imam problema s otvaranjem !@!@ @!@
dobra igra
The Archers 2: Stickman Game Arkády iha
Dobra igra igra treba više rada resurse je lako iscrpiti
5 zvjezdica za 1000 dragulja, ali da budem iskren... Iako je to tako lijepa igra, nisam igrao dovoljno da bih rekao isplati li se. Nadam se da u jednom trenutku neće ispasti samo još jedan P2W, kao 99% ostalih u žanru. To je moja jedina briga za sada.
Bok, imala sam trajnu kožu zlatne zmajeve legije, a sada kada sam koristila kožu sobova, nestala je s moje liste. Molim te vrati mi ga
Prilično dobro osim što su imena čudna zašto je "čišćenje" likova poput "pustinjske zmije", ostalo je ipak dobro.