Post by reporrelonwaa on Feb 15, 2022 16:12:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok jeton kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Hero Wars – Fantasy Battles 2022 version ▞▞▞
üstte görünmesi için 5 yıldız verdim. oyun sürekli donuyor , gir çocuk oyundan zevk alamam . lütfen ..
Vakit sonuna kadar, 15 dk dayandım, çok sıkıcı ve tahminsiz gibi free2play sizin için savaşa gidebilmek için enerjiniz olması gerekiyor ve enerjiyi nasıl göreceksiniz? EVET bu oyun free2play se bende pekin ördeğiyim yerseniz...
Eğlenceli oyun ve geliştiriciler sürekli değişiklik yapmadan oynamanıza izin veriyor. Ancak PC oyununun ücretsiz yükseltmeleri kazanma şansı çok daha fazla görünüyorsa. Bazılarımız sadece mobilde oynayabilir, bu da pahalı olabilir.
Kahraman savaşları alemlerindeki yolculuğunuzun başlangıcında çok fazla mücevher ve nakit alacaksınız. Sizi aldatmalarına izin vermeyin, hepsi bal ve süt değil, oyunun ilerleyen aşamalarında çok fazla para harcamadan oynamanın imkansız olduğunu göreceksiniz, ÇOK demek istiyorum! Oyunu indirmeden ve değerli zamanınızı oynamaya harcamadan önce iki kez düşünün.
Hero Wars – Fantasy Battles રોલ પ્લેઇંગ ytm
Hero Wars, güç kazandıkça ekip yönleri de dahil olmak üzere yeni aktivite türleri ekleyerek ölçeklenen eğlenceli bir oyundur. Bu oyunu yıllardır oynuyorum ve zevk almaya devam ediyorum ve bu, aktivitelerin evrimi.
Çocuklar... Merak edipte oynamayı düşünmeyin, emekler kısa bir süre sonra geçirmek için. okulda bir levele geldiğinizde sadece paraya dayalı bir duruma geliyor, ve bu 1 gibi kısa bir süre sonra. Hiçbir şekilde değildir. oyunu farklı oyunlar var onu deneyin..
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulazione juff
Lars'a sert bir karşı koy. Kahramanın dengesini sağlamaya yardımcı olur.
Oyun güzel işlemi gerçekleştirmek için çok kötü niyetlin kullanımdan faydalanmak için oyunu yönlendirmek otomatikleştirmeli oyunu ise yönlendirmeliyi oyunu
Facebook reklamlarında reklamını yaptıkları oyun değil ama yine de bir nakit kapma uygulaması için eğlenceli.
Güncellemeden sonra, oyun wifi üzerinde çalışırken sorunlar yaşıyor. Sürekli internet bağlantısı yok uyarısı veriyor.
Android uygulamasında müşteri desteğine ulaşma seçeneğinin olmaması. Videoları izledikten sonra bile çarkı para için çevirmiyor, bu geçen haftadan beri oluyor.
Çok Şirin ve çılgın bir oyun. Şu an için çok beğendim ✌🏻🌼
Reklam dediniz oyununu yukluyordum direk iptal ediyorum.
M dünkü internet bağlantısı hata mesajından oynatılamıyor. Uygulamayı birkaç kez yeniden yükledim ama faydası olmadı. 45mbps hızlı wifi'm var ama oyunu yükleyemiyorum.
Hero Wars – Fantasy Battles Παιχνίδια ρόλων vyn
Türkçe değil. Anlamadan oynuyoruz. O zaten hemen sildim.
Her şey iyi güzelde neden Türkçe diller yok acaba? Çok zor olması gerek..
Reklamlar oyun gibi değil. Reklamlarda gösterilen zorlukları umuyordum ama oyun çok farklı bir düzene açılıyor. Reklamdaki zorluklardan birini hiç bulamadım ve 100 saatten fazla harcadım ve biraz para yatırdım. Hala hiçbir şey - bu yüzden bu oyunu oynamayı aylar önce bıraktım. Ne yazık ki, her zaman ne oynamak istediğimi gösteren reklamları görüyorum ama bir daha asla Kahraman Savaşları'nda zamanımı veya paramı boşa harcamayacağım.
Yanlışlıkla alınan geri aldım. 100.000 elmas ekside başladı. Bir çok görevi de kitledi . Bu nasıl iş anlamadim. Sorunun istiyorum. silicem . 90 lvl a kadar kastım. 100.000 elmas ne ya.
türkçe dil yeri
Bir yıldızı hak etmiyor. Siz hiç hiç bir şey yapmıyorsunuz. Sadece "sava gir"e basıyorsunuz ve özel güç dolunca adama tıklıyorsunuz. Yardımcı oldu mu? Evet'e tıklayınız.☺️😊😏
Kazanmak için öde oyunu için uygulamanız çok fazla çöküyor. Her zaman uygulamayı yeniden başlatmanız gerekiyor
Hero Wars – Online rollenspiel Rollenspiele tsx
tamam ben de seni çok çok iyi bak
Bu harika bir oyun, gerçek hayattaki herhangi bir mücadeleden veya stresten geçiyorsanız, kendinize olan güveninizi artırmaya yardımcı olur, mücadeleleri ve stresi düşünmemenize yardımcı olabilir, gerçek bir hayat kahramanı gibi hissetmenize neden olur, bu yüzden bu harika bir oyun
Hero Wars – Fantasy Battles Игре улога mov
Giriş yapmıyor teknik desteğe başvurun diyor
Hero Wars – Stratégie RPG Jeux de rôles cmpa
Yeni reklamlar bir dakikadan fazladır. Uzun reklamlar yüzünden bu oyun silinecek...
Oyundan çıkmak ve oyunu yeniden başlatmak zorunda kalmadan önce sadece 15 dakika oynayabilirim.
Oyun güzel ama dil seçme özelliği benim için benim amacım anca 2 yıldızı siz siz kullanın çok iyi olur
Daha fazla oynamak istemenizi sağlayan eğlenceli, çok yönlü oyun
Reklamlarla alakasi yok silinmiş bu oyunu
Arena sistemi ve Grand Arena sisteminin düzeltilmesi gerekiyor. Dün bir oyuncuyu yendim ama bugün saçma RNG sistemi yüzünden onu yenemiyorum. Aptal sistem. Ayrıca daha iyi veri bağlantısına sahip olmasına rağmen oturum açamıyor. Bu oyun kendi yolunda çalışır, sanki açmak isterse en kötü veri bağlantısı bile işe yarar, ancak daha iyi bağlantınız olduğunda açılmaz. Çalışması için acil internet kullanmam gerekiyordu ama daha güçlü Wi-fi bağlantım bu oyunun çalışmasını sağlayamadı. 3'ten 1'e
Oyun oncelerde guzel gele bilirmama cokkce dahada zorlanacaksiniz ve 35 lvl dendeyse imkansiz olucak sonra yani zor para harcatiyor paraniz bol indirebilir
Oyunu asla yüklemeyin oyunun reklamla alakası yok oyun Kendi Kendisini oynuyo oyunun 4yıldız olduğundan sakın yüklemeyin (Yorum üste kalsın diye rastgele) gsfzxhcydfjdyrdgkgydtsckbjffashgjddaxjghdratfjghsfarsugjgydrasfugighdrststfhgjggjfydydgfhfgfydfhfgdgxgxhchxgdgxgxgfyxgxfxxgxgxccgcgcxgxgxxgxgxxxxxxyffdgcxgchchcgcgcgchchcffbnvbcchchfgfhfughvcvggggggggutuftdystysurstssgfjftdhgkgushxhxgjghxhdhchchchchfhchchchcjvugychchcchchchchchchchvhchchchchcvhchchchchcvhchvhchvh H H H chchcgcycghcxyyffcccccccccc